HomeSeparatorStel uw vraagSeparatorSitemapSeparatorDocumentatie aanvraag
Van Oudheusden & Chel Advocaten
 
Van Oudheusden & Chel Advocaten, oftewel VOC-advocaten,  is een Oosterhouts kantoor en is opgericht op 1 januari 2012 door twee advocaten, die beschikken over op jarenlange ervaring als advocaat en als zodanig al jaren werkzaam zijn in Oosterhout.
 
VOC-advocaten staat voor u klaar om u met juridische raad en daad bij te staan. Of het nou gaat om advisering en klankborden vooraf of rechtsbijstand achteraf. Uiteraard heeft het onze voorkeur om u vooraf te kunnen bijstaan, zodat geschillen en procedures zoveel mogelijk kunnen worden voorkomen. De dagelijkse praktijk is echter dat advocaten pas in beeld komen, wanneer het kwaad al is geschied en een geschil geboren is. Ook in dat geval kunt u met een gerust hart een beroep op ons doen. Onze insteek daarbij is dat zoveel mogelijk voorkomen moet worden dat het geschil escaleert in een tijdrovende en kostbare procedure. Indien een procedure onafwendbaar is, is ook dat bij ons in goede handen, omdat wij ruime ervaring hebben in de procespraktijk.
 
Onze ambitie is om hoogwaardige juridische dienstverlening te bieden tegen scherpe, inzichtelijke, concurrerende tarieven en zonder nonsens. De opzet en omvang van ons kantoor zijn er op gericht om slagvaardig te kunnen zijn en direct te kunnen inspelen op maatschappelijke en juridische ontwikkelingen zonder gehinderd te worden door ingewikkelde overlegstructuren.
 
Wij willen toegankelijk zijn, zodat u niet eerst de horde van een receptioniste en vervolgens een secretaresse moet nemen alvorens uw probleem of vraag aan een advocaat te kunnen voorleggen. Bij ons krijgt u direct een advocaat aan de lijn.
 
VOC-advocaten zet zich in voor ondernemingen, groot of klein, en particulieren.
Tel: 0162-461112
Email: vanoudheusden@voc-advocaten.nl
Email: chel@voc-advocaten.nl
Home  |  Sitemap  |  Disclaimer  |  Algemene voorwaarden  |  Contact